Radio Homer

Matija Milačić

Voditelj

Matija Milačić rođen 1982 godine. Oženjen je, otac dvoje djece, veliki pustolov veselog i nemirnog duha. Uvijek spreman za dobru šalu. Njegov moto je “Za rađanje djece, za svetinju braka, za ljudski obraz”. Aktivno se bavi medijima od 2004. godine, još od najgledanije zabavno – edukativne emisije “Za minut slave” (TV IN) u kojo je on bio prvi pobjednik. Radio je radijski i televizijski voditelj, urednik i autor mnogih esmisija u TV IN, RTV Emlag, TV 777. Neke od emisija koje su ostavile snažan utisak su: „Veselo Veče sa Matijom“, „Grad koji volim“, „Gušteranje“, „Nindža ratnici“. U periodu od 2018-2020. bio je i sportski komentator Druge lige Crne Gore na TV MNE Sport. A od septembra 2019.godine se priključuje timu radio stanice Homer, kao voditelj i urednik jutarnjeg, dnevnog i noćnog programa.

Marija Pejović Zeković

Voditeljka i novinarka

Voditeljka i novinarka na Radiju Homer. Autorka je emisije za djecu Homerov dječji budilnik, a uređuje zajedno sa kolegama emisiju kulturno-obrazovnog sadržaja Homerov kaleidoskop. Po struci je profesorica srpskog jezika i književnosti. Takođe, sarađuje kao lektorka u Biblioteci za slijepe i kao moderatorka i organizatorka umjetničkog programa Biblioteke.

Nikola Kalezić

Voditelj

Nikola Kalezić - voditelj, autor emisije Homerov radio koncert i Homerov audio bioskop. Po zanimanju još i fudbalski sudija.